Led zwaailampen

Een feestje te vieren en op zoek naar een speciale sfeermaker? Of op zoek naar een leuk cadeau? Een led zwaailamp is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het tegenwoordig een populair gadget voor jongeren en volwassenen. Een led zwaailicht is voor kinderen geweldig om politie te spelen. In dat geval is een led zwaailicht blauw natuurlijk de perfecte keuze. Er zijn allerlei soorten en kleuren led zwaailampen beschikbaar bij.

Led zwaailamp als attentieverlichting

Een led zwaailamp wordt om verschillende redenen door particulieren gebruikt. Er zijn echter ook mogelijkheden om een led zwaailamp in te zetten voor professionele doeleinden. Misschien rijd je wel eens over de weg in het donker en zijn er net wegwerkzaamheden bezig. Dan is de kans groot dat een led zwaailicht je dan niet ontgaat. Bij een dergelijk gebruik van een led zwaailamp is er sprake van zogenoemde attentieverlichting. Door het bewegend lichtsignaal worden weggebruikers erop gewezen dat er werkzaamheden aan de gang zijn. Een led zwaailamp wordt in deze situaties vaak in meervoud gebruikt. Er is dan geen sprake van één led zwaailicht, maar van meerdere led zwaailampen. Op het gebied van veiligheid en het gebruik van een zwaailicht is er doorgaans sprake van een geel licht. Gele verlichting kan bijvoorbeeld aangebracht worden aan de achterkant van een werkvoertuig. Het licht is hierbij niet constant, maar brandt met een afwisselend effect.

Zwaailamp led voor een feestje

Een led zwaailamp zet de bezoekers van je feest in de spotlights. Muziek is altijd een vast onderdeel van een feest. Dat geldt ook voor drinken en daarnaast vaak voor eten. Om er een speciaal feest van te maken, is het ook leuk om met behulp van de led zwaailamp met lichteffecten te spelen. Daar kun je prima een zwaailamp led voor gebruiken. Als je geen elektriciteit bij de hand hebt, is het handig om van een led zwaailamp op batterijen gebruik te maken. Met betrekking tot de kleur is het mogelijk om met extra lichteffecten te spelen. Het is uiteraard een optie om bijvoorbeeld van led zwaailicht met een oranje licht gebruik te maken. Er zijn bij Zwaailamp.nl echter ook tal van andere kleuren beschikbaar. Zo heb je ook de keuze uit een led zwaailamp met blauw, rood, groen, geel of wit licht. Door deze lichten te combineren, creëer je een extra speciaal lichteffect met meerdere led zwaailichten.

Specifieke eigenschappen

Bij de keuze voor een led zwaailamp zijn er naast kleur ook andere aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om het led zwaailicht sneller of langzamer te laten draaien. Je kunt voor een led zwaailamp kiezen die over een instelbare rotatiesnelheid beschikt. Hiermee is een extra effect te creëren en laat je het licht bijvoorbeeld tijdens hele snelle muziek op je feest ook sneller zwaaien. Het is mogelijk om als het ware een beetje met het lichteffect van een led zwaailamp te spelen als de rotatiesnelheid instelbaar is. Een ander type eigenschap waarmee je rekening kunt houden bij het kopen van een led zwaailicht is het type voeding. Er zijn uitvoeringen die op netstroom werken, maar ook op batterij of die uitgevoerd zijn als 12V led zwaailamp. Net als het type voeding verschilt ook de bevestiging per led zwaailamp , zoals door middel van een fitting, klem of driepuntbevestiging.

Voedingsspanning

Type voeding en bevestiging variëren per led zwaailamp. Bij de aanschaf van een 12V led zwaailicht is het bijvoorbeeld belangrijk om het volgende te weten. Een dergelijke uitvoering is namelijk geschikt om te gebruiken op een 12V accu. Het is ook mogelijk om deze uitvoering van een led zwaailamp aan te sluiten op het lichtnet. Er is dan wel een lichtnetadapter nodig met een vermogen dat minimaal gelijk dient te zijn aan 12V. Overigens zijn dit vaak led zwaailichten die uitgevoerd zijn met eenpuntbevestiging. Een led zwaailamp die op batterijen werkt, heeft het voordeel dat deze overal in werking gezet kan worden. Bij een led zwaailicht die aangesloten dient te worden op netstroom dient deze voorziening in de buurt te zijn. Het is dus bij de aanschaf van een led zwaailamp belangrijk om te letten op de voeding en daarbij op de wijze van montage.

Vragen en advies

Een led zwaailicht kopen kun je in allerlei kleuren en in verschillende uitvoeringen bij Zwaailicht.nl. Met de bovenstaande informatie is het gemakkelijker om de juiste keuze te maken voor een bepaald type. De eigenschappen van elk zwaailicht staan overzichtelijk weergegeven. Als u op een specifiek model klikt, zijn alle specificaties van het betreffende product zichtbaar. Op het moment dat u eenmaal een led zwaailicht in uw bezit heeft, is het een aanschaf die jarenlang meegaat. Elk feestje komt het weer van pas en in de tussentijd vindt je kind het misschien wel geweldig om ermee te spelen. Verder ben je ervan verzekerd dat wij je een snelle service bieden. Led zwaailampen komen echter meestal voor in het verkeer. Natuurlijk mag je wel meerdere kleuren gebruiken. Het flitsende oranje, blauw en geel zorgt voor een feestelijke sfeer! Wij beschikken over een ruim assortiment aan dit soort lampen. In onze webshop heb je de keuze uit diverse veilige betaalmogelijkheden. Bij een bestelling voor 22.00 uur wordt de lamp de volgende werkdag al bezorgd. Heb je vragen over led zwaailampen, heb je vragen over welke van onze sets te kiezen of wens je een meer technische vraag over een led zwaailicht te stellen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "Goed en goedkoop zwaailicht gevonden voor op mijn werkbus. De dag erna direct in huis" 9,5
Zeer Goed "Ik wist niet welk zwaailicht ik precies nodig had. De klantenservice heeft mij van prima advies voorzien." 8,8
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links